Windschermen

Als ondernemer zijnde ben je dagelijks druk in de weer om de klanten tevreden te houden. Nu dat ik graag diverse windschermen wilde aanschaffen zodat de klanten gerust kunnen zitten ben ik gaan zoeken. Tijdens deze zoektocht vrij snel terecht gekomen op de website van Xterior waar ik een scherm gevonden heb die zou passen op het terras bij ons.

Tegen een zeer aantrekkelijke prijs maken hun het mogelijk om een windscherm op maat te laten maken en indien mogelijk direct te verzenden. Normaal gesproken kijk ik altijd eerst verder of dat ik het elders voordeliger kan krijgen, echter wil ik ervoor zorgen dat de klanten zo lang mogelijk blijven zitten op het terras. Het maken van een keuze uit de schermen die hun in het assortiment hebben was dan ook erg gemakkelijk voor mij. logo (1)

Vanachter mijn eigen computer is het mogelijk om te bestellen en het te laten bezorgen op de locatie welke jij hebt aangegeven! Zo weet ik maar al te goed dat onze klanten het zeer op prijs zullen stellen dat ze kunnen genieten achter de schermen van het diner.