Wat je allemaal kunt met de e-sigaret

e-sigaret

Overweeg jij een e-sigaret te kopen? Je bent niet de enige. Sommige mensen gebruiken deze speciale elektrische sigaret om langzaamaan te stoppen met roken. Andere mensen gebruiken het gewoon als aanvulling op het normale roken. Weer andere mensen vervangen hun normale sigaret volledig met de e-sigaret. Welke reden je ook hebt, er zijn talloze soorten e-sigaretten om uit te kiezen.

Stoppen

De vloeistoffen

De verschillen in e-sigaret zit hem niet alleen in de vorm en kwaliteit, maar met name in de vloeistoffen. De e-sigaret wordt namelijk gevuld met een vloeistof die wordt verdampt door het apparaat. Dat is de stof die je vervolgens rookt. De volgende vloeistoffen zijn populair:

  • een vloeistof met verminderde nicotine
  • vloeistof zonder nicotine
  • vloeistof met een smaak van caramel of vanille
  • vloeistof met een mintsmaak

Naast deze soorten zijn er nog veel meer vloeistoffen om uit te kiezen. Elke soort vloeistof met een smaak is vaak ook nog verkrijgbaar met of zonder nicotine. Gebruik jij de e-sigaretten om te leren stoppen met roken? Dan is het aan te raden om de nicotine langzaam af te bouwen tot je op een punt komt dat je een vloeistof gebruikt waar helemaal geen nicotine in zit. 

Elektronisch

Waar koop je een e-sigaret? 

Er zijn talloze plekken waar je e-sigaretten kunt kopen, maar ze zijn natuurlijk niet allemaal van dezelfde kwaliteit. Sigarenboeren hebben soms wel een of twee soorten te koop maar als je online kijkt dan zul je zien dat er nog veel meer opties zijn.