Sneeuw in New York

Wanneer ik aan sneeuw denk, denk ik gelijk aan New york. De witte straten van New York en de mooie kerstverlichting. Iedereen heeft wel als droom om met kerst naar New York te gaan. het wordt natuurlijk wel een dure vakantie maar dat is het natuurlijk wel waard. Maar als je rond kerst  gaat zou ik heel goed voorbereid zijn voor de koude weer. Neem je handschoenen en sjaal mee want de kerstlichtjes en de kerstbomen zijn wel mooi, je zal vergaan van de kou. Als je toch in de sneeuw bent zal in een sneeuwengel gaan maken, want je bent er maar een keer.

Leren handschoenen voor rijden

Je hebt vast wel motorrijders gezien die leren handschoenen dragen. Of mensen in sportautos die rijden met handschoenen. Waarom doen ze dat eigenlijk? Mensen die autorijden of motorrijden gebruiken handschoenen voor een beter grip op de stuur. Zo kun je sturen zonder dat je handen wegglijden. Denk bijvoorbeeld aan formule een autos, je ebnt zenuwachtig en je handen zijn een beetje nat. Je wilt net gaan sturen maar je handen glijden weg en daar gaat je kans. Met een handschoen voorkom je dat en heb je toch een kans om niet vernederd te worden. Zelfs fietsers hebben handschoenen die ze dragen maar dat zie je niet vaak.

Leren handschoenen goed voor sneeuw

Vind je het leuk om met sneeuw te spelen, ook al met je geen kind meer. Dat kan natuurlijk want er is geen leeftijd verbonden om met sneeuw te spelen. Je kan je oude kinder herinneringen terughalen en sneeuw zelf geeft een rustgevend gevoel. Wanneer ik aan sneeuw denk dan ben ik gelijk in de kerstsfeer. Natuurlijk moet je passende handschoenen voor hebben. Leren handschoenen zijn perfect om met sneeuw te spelen want het wordt niet doorweekt dan stoffen handschoenen. Dat geeft geen fijn gevoel. Dus ik zou zeggen pak je handschoenen en ga lekker de sneeuw in, als er natuurlijk sneeuw valt in nederland.