Snackmobiel regelt jouw diner

Snackmobiel

Bij Snackmobiel ben je aan het juiste adres wanneer jij een feest aan het organiseren bent. Hier is het mogelijk om een frietkraam te huren! Het ideale hiervan is dat jij hier geen omkijken meer naar hebt. Dit bedrijf zorgt er namelijk voor dat iedereen is voorzien van een heerlijke puntzak patat en wellicht een snack erbij. Persoonlijk vind ik het altijd wel heel erg fijn als het eten wordt geregeld zodat wij hier niet naar om hoeven te kijken. Zelfs op onze bruiloft hebben wij hier gebruik van gemaakt en dit is in goede orde ontvangen!

Dankzij Snackmobiel hebben wij genoten

Snackmobiel

Wij zijn afgelopen zomer in het huwelijksbootje gestapt. Na een kleine tien jaar samen te zijn geweest was het voor ons hoog tijd om te gaan trouwen. Ons feest hebben wij allemaal in eigen hand gehouden met het organiseren hiervan. Zelfs het regelen van het diner hielden wij geheim voor iedereen! Dit omdat wij natuurlijk al wisten dat Snackmobiel werd ingehuurd op ons feest. Een frietkraam huren is namelijk met een paar minuten geregeld en dat is wel zo prettig. Onze familie lusten allemaal wel een patatje of snack. Hierdoor hoefde wij ook niet moeilijk te doen en wisten wij dat er gebruik van werd gemaakt.

De frietkraam die wij hadden gehuurd stond netjes op tijd bij ons op de stoep. Een paar minuten later was hij al gereed om te gaan bakken voor ons allemaal. Als kersverse bruidspaar hadden wij de eer om als eerste onze “getrouwde” frietje met te kunnen bestellen.