Remi’s Goudmijn, een juwelier in Krimpen aan den IJssel

juwelier in Krimpen aan den IJssel

Remi’s Goudmijn, een juwelier in Krimpen aan den IJssel, waar je de mooiste sieraden kan kopen.  Omdat ik mijn vriendin wilde verrassen, ben ik naar deze winkel geweest. Wat ik voor haar wilde kopen, daar was ik nog niet over uit. Toen ik deze winkel binnen liep, zag ik heel wat moois schitteren, zoals ringen, kettingen, maar ook horloges. Bedacht mij nu al dat het nog wel eens een hele klus kon worden om hier iets uit te zoeken, want alles was even mooi. Niet alleen glinsterde alles hier zo mooi, er waren ook grote merken waarvan je uit de collectie kon kiezen.  juwelier in Krimpen aan den IJssel

Het assortiment van de juwelier in Krimpen aan den IJssel

Merken zoals;

  • Elegance collection
  • Spark
  • Sparkling Little
  • Boccia
  • En nog veel meer merken..

Nadat ik mijn ogen hier heb uitgekeken, zag ik een hele mooie ketting hangen. De juwelier vertelde mij, dat er een armband in de etalage lag, van hetzelfde merk en design als de ketting die ik al had uitgezocht. Toevallig dat ik langs deze juwelier in Krimpen aan den IJssel liep, maar voor de mensen die niet in de buurt wonen, bestaat de mogelijkheid om online deze geweldige collectie te bekijken. Mijn vriendin was heel blij met haar cadeau en daar was ik bijzonder blij mee.