Puch elektrische fietsen en Puch heren e-Bike kopen

Het is niet nodig om het merk Puch te introduceren, met name in Nederland waren de brommers van Oostenrijkse makelij enorm populair. Wist je dat er van de Puch Maxi tegenwoordig een Puch heren e Bike bestaat? Deze elektrische fiets met trapondersteuning kun je berijden zonder helm, er is geen speciale registratie nodig bij de RDW, en je kunt er zonder te tanken op rijden. Puch elektrische fietsen bieden een aantal voordelen ten opzichte van andere merken, laten we eens bekijken welke nieuwe trucjes dit oude merk heeft geleerd in de afgelopen jaren.

Voordelen van Puch elektrische fietsen

Je weet waarschijnlijk al wat een eBike is, dat is een fiets met elektrische trapondersteuning. Je moet dus trappen maar de weerstand is altijd minimaal, waar en wanneer je ook fietst. En het merk Puch zal ook bekend zijn, het brommer merk uit Oostenrijk dat ooit begon als fabrikant van fietsen. Het cirkeltje is weer helemaal rond met Puch elektrische fietsen, dit zijn enkele voordelen:

  • Puch heeft meer dan tien verschillende modellen met elk hun eigen unieke kenmerken. Zo is er voor iedereen een perfecte eBike te koop.
  • Net zoals vroeger worden er geen concessies gemaakt in kwaliteit, alleen de beste onderdelen zijn goed genoeg voor Puch eBikes.
  • Er is in de complete line-up een groot verschil tussen de prijzen. Hoewel de kwaliteit bij elke elektrische fiets voorop staat, kun je kiezen van basisfuncties tot aan zeer luxe modellen.
  • Je kunt kiezen uit een Puch heren eBike of een versie voor de dames. De Puch Maxi is ontworpen als Unisex model dat voor zowel mannen als vrouwen geschikt is.Puch elektrische fietsen

Puch heren eBike en voor dames

Bijna alle modellen Puch elektrische fietsen zijn verkrijgbaar in modellen voor heren en dames. Met verschillende framehoogte is er altijd een goede keuze te maken, voor iedereen is er een fiets die past bij de persoon die op de fiets plaatsneemt. Naast de framemaat is de hoogte van bijvoorbeeld het stuur eenvoudig aan te passen op de lengte van de berijder. Zo is elke eBike eigenlijk een fiets op maat.

Bijzondere kenmerken van Puch elektrische fietsen

Wanneer je een Puch heren eBike of een elektrische fiets voor dames koopt zul je merken dat er behoorlijk wat details anders zijn. Dit zijn enkele kenmerken waar je zeker op moet letten bij een Puch eBike kopen:

  • Je kunt bij bestelling via de webshop van Fast & Furious kiezen voor de accu die er standaard meegeleverd wordt, Hoe hoger de capaciteit, hoe verder je op een lading kunt fietsen.
  • Er zijn modellen met een voorwielmotor, en ook modellen met een middenmotor. Voor elk model is de meest toepasselijke aandrijving gekozen.
  • Voor mensen die echt luxe willen rijden zijn er enkele topmodellen met een traploze versnelling, andere e-Bikes hebben 7 of 8 versnellingen.
  • Bij de vormgeving zijn er modellen die variëren van heel sportief met een laag stuur tot aan de bekende transportfiets. Uiteraard wordt elke fiets van dezelfde hoogwaardige materialen gemaakt.

Je kunt de complete collectie eBikes van Puch vinden via de website van Fast & Furious, de online specialist in scooters en elektrische fietsen.