Partyservice Waalwijk

Bij Partyservice Waalwijk kun je niet alleen terecht voor de leukste feesten maar ook nog eens voor een enorm aanbod aan spullen en het meest heerlijke eten. Want John van Pas organiseert complete feesten en is ook nog eens een perfecte cateringservice én je kan er losse feestartikelen halen.

Over John van Pas

De twee meest belangrijke dingen voor dit bedrijf zijn het leveren van goede producten voor scherpe prijzen. Dit maken ze overduidelijk waar. Om de meest goede en goedkope producten te kunnen verkopen doen ze zaken met verschillende partners zodat ik product perfect is. Verder zijn de producten altijd ruim op tijd bij de gewenste locatie. Je staat nooit opeens voor verrassingen die je niet meer kan oplossen en ook de prijzen blijven hetzelfde.

Persoonlijke ervaring

Zelf maak ik altijd gebruik van de diensten van dit bedrijf. Ik geef redelijk vaak feesten en organiseer evenementen dus dan is het best fijn om een bedrijf achter de hand te hebben die veel verschillende dingen levert op korte termijn. Dit kan gaan van krukken en tafels tot een complete bar of buffet. Ik hoef verder niet naar andere winkels te gaan omdat je bijna alles hier kan vinden. Ook zijn ze erg goed in het inrichten van feestzalen. Mijn zoon had een kinderfeestje met thema en het leek net of ze in het hoofd van een 8 jarige konden kijken