Leuke schoenen voor in de zomer

Het blijft langer licht, temperaturen stijgen op én we mogen weer zonder jas naar buiten! De zomer is een geliefd seizoen voor veel mensen. Niet alleen lijkt alles vrolijker en gezelliger, we doen ook de nodige vitamine D op en kunnen werken aan onze tan. Nu we wat meer buiten gezien gaan worden, is het natuurlijk wel zo leuk om leuke schoenen te dragen onder onze zomerse kleding. Wij vertellen je graag wat leuke en hippe schoenen zijn voor deze zomer!

Sandaaltjes

Zomerse schoentjes die leuk staan onder elke outfit, zijn sandaaltjes. Deze zomer zien we veel sandalen met een plateauzool, waarbij je de bandjes om je enkel kunt knopen. Super leuk voor onder een jurkje of rokje! Hiernaast blijven de gewone leren sandaaltjes een gewild item. Dit is makkelijk te combineren met kleding en het past bij verschillende looks.

Teenslippers 

Natuurlijk mogen teenslippers in de zomer niet ontbreken. Ideaal voor als je een dagje naar het strand gaat of lekker gaat zonnen in een parkje. Ze kunnen makkelijk uit én aan, waardoor je meer bewegingsvrijheid hebt. Zo kun je bijvoorbeeld makkelijk een duik nemen zonder dat je je schoenen aan en uit moet doen. Een hip merk dat teenslippers verkoopt is Ipanema. Voor zowel mannen als vrouwen hebben zij leuke teenslippers in meerdere kleuren en printjes. Ook heb je een Ipanema kind collectie, waardoor jouw kleintje met de hipste slippers over het strand kan paraderen.

Lage sneakers

Natuurlijk kun je niet heel de zomer door open schoenen dragen, soms wil je een dichte schoen voor als het regent of je een stuk gaat lopen. Je warme winterlaarzen kun je hiervoor beter in de kast laten staan en omruilen voor een paar lage sneakers. Lage sneakers kun je makkelijk dragen onder elk soort kleding en ze zijn verkrijgbaar in diverse kleuren. Zo kun je de sneaker onderdeel laten uitmaken van jouw outfit!