Lekker hapjes voor een feestje

gevulde eieren

De zomer is weer aangebroken. De tijd van het jaar waarin gezelligheid voorop staat. Niets is zo fijn als heerlijk feesten met een borrel of een barbecue onder de stralende zon. Maar een zonnig feestje is uiteraard niet compleet zonder lekker hapjes en drankjes. Je besluit niet voor de makkelijke weg te gaan en de hapjes zelf te maken. Maar wat schotel je je gasten nu voor? Er mag ze immers aan niks ontbreken. Om het perfecte feest te geven, zijn hier een aantal tips voor simpele maar heerlijke borrelhapjes:

gevulde eieren

Gevulde eieren met ui

Gevulde eieren doen het vaak uitstekend bij de gasten. Het is een echte klassieker waar iedereen dol op is. Daarnaast zijn ze ook nog eens geschikt voor de vegetariërs onder ons, ideaal dus! Hoewel het klassieke recept van de gevulde eieren al om van te smullen is, kun je voor de pit wat ui toevoegen. We willen uiteraard geen flauwe hapjes voorschotelen. Uien zijn geweldige smaakmakers en dus zeker de moeite waard om toe te voegen.

Wraprolletjes met zalm

Dit hapje zal zeker in de smaak vallen bij de visliefhebbers. De wraprolletjes zien er niet alleen gezellig uit, maar hebben ook een lekkere en frisse bite. Vooral de combinatie van zalm en kruidenkaas is een echte aanrader. Maar laat je creativiteit zeker de vrije loop. Er zijn immers vele variaties mogelijk op de wraprolletjes met zalm.

Kip hawaii spiesjes

Naast de vegetariërs en de visliefhebbers, wil je natuurlijk ook de echte vleesliefhebbers tevreden stellen. De zomerse kip hawaii spiesjes kunnen dus zeker niet ontbreken. Het is een eenvoudig te bereiden hapje dat je zowel warm als koud kunt opdienen. De combinatie van kip, ontbijtspek en ananas zal jouw gasten een warm en tropisch gevoel bezorgen. Perfect dus voor een zomerse dag!

Er zijn oneindig veel recepten voor borrelhapjes, maar bovenstaande hapjes kunnen op een zomers feestje zeker niet ontbreken. Breng dus extra gezelligheid en zonnestralen door middel van deze heerlijke hapjes en je feestje zal een groot succes zijn.