Heerlijke zigaretten aus Holland, zullen wij maar zeggen

zigaretten aus Holland

Wanneer ik het over zigaretten aus Holland heb, bedoel ik hiermee de sigaretten en andere producten die je bij Rutten BV in Venlo kan kopen. Zelf woon ik net over de grens in Duitsland, maar ik kom hier vaak in deze winkel. Behalve dat het assortiment bijzonder groot is, smaken de sigaretten hier in Nederland mij beter dan die in Duitsland. Vooral een bepaald merk, die ik hier niet ga noemen, smaken mij het beste. De vriendelijke medewerkers in deze zaak zijn ook altijd in voor een praatje, dat maakt het alleen maar leuker om hier te komen.  zigaretten aus Holland

Wederom lekkere zigaretten aus Holland gekocht

Deze keer was ik weer naar Nederland gekomen om een cadeautje te zoeken voor een kennis. Ik weet dat hij een gezelligheidsroker is en daarom leek mij het leuk om een waterpijp te gaan kopen. Bij binnenkomst in de winkel van Rutten BV viel mijn oog op een aanbieding. Op een bord stond, goedkope zigaretten aus Holland. Leuk is dat op deze manier de Duitsers toch een beetje in hun eigen taal kunnen lezen wat hier zoal te koop is, in het bijzonder de aanbiedingen. Meteen voor mijzelf wat sigaretten meegenomen en voor mijn kennis een bijzonder mooie waterpijp.