De Gabor veterschoen viel mij direct op

Gabor veterschoen

Gabor veterschoen, deze vind je eenvoudig online en wel in een zeer ruime collectie. Voor mijn man was ik op zoek naar passend schoeisel voor onder zijn pak. Wij hebben namelijk een bruiloft van zeer goede vrienden in het vooruitzicht. Mijn man geeft helemaal niets om shoppen en ik wel, dus ik heb besloten om mij met zijn out fit te gaan bemoeien voor op de grote dag. Zelf shop ik mijn schoeisel ook altijd online en daarom wist ik direct al waar ik moest kijken. 

Gabor veterschoen

Zijn reactie was meer dan positief

De Gabor veterschoen sprak mij erg aan omdat deze erg mooi zijn qua uitstraling en dit merk bekend staat om zijn goede draagcomfort. Mijn man heb ik echt weten te verrassen met de bestelling die ik heb gedaan. Hij complimenteerde mij met mijn uitstekende keuze en ook gaf hij aan dat hij nog nooit zo prettig op schoeisel heeft gelopen sinds hij dit merk kent. Daarom ben ik op het idee gekomen om deze aanrader te delen op dit blog. 

Neem zelf maar eens een kijkje en je zal zien wat ik bedoel. Voor een ieder zijn smaak is hier iets te vinden wat goed is van kwaliteit en ook goed is in de prijs.